Mededeling

Minimaliseren

Beste,

Aangezien de veiligheidsraad beslist heeft dat er vanaf 1 augustus, nog steeds niet meer dan 50 personen in een feestzaal mogen, hebben we beslist om niet open te gaan tot we toestemming krijgen om feesten van meer dan 100 personen te geven.

Aangezien we hoofdzakelijk evenementen en trouwfeesten hebben met dans van tussen de 100 en 800 personen; onze dansavonden, dansfeesten en party’s niet mogen doorgaan en maar bij uitzondering een klein feestje hebben van minder dan 100 personen, zullen we gesloten blijven.

Voor catering events aan huis of take-away kan je ons altijd contacteren.

Feestzalen Lorka & Lork Hasselt

 

Beste,

Voorlopig zijn er geen afhaalgerechten aangezien het kwa kostrprijs niet rendabel is om een kok te laten komen werken voor maximum 10 personen.

Dansprogramma

Beste dans en party liefhebber,

Onze dansavonden op vrijdag, zondag en dinsdag zullen ten vroegste terug opstarten op 1 september zoals het er nu uitziet alhoewel ik daar aan twijfel of het vanaf dan zal mogen.

Tevens zullen er geen evenementen met dans mogelijk zijn zolang er geen vaccin is.

Onafgezien we op 7/8/2020 bericht hebben gekregen van Vlaio (Vlaanderen Corona) dat onze verplichte sluitingspremie wegvalt, zullen we gesloten blijven.

Onze feestzaal is een zaal met dagelijks feesten, evenementen, personeelsfeesten, dansparty's en trouwfeesten met tussen de 100 en 900 personen. Onze feestzaal is 2500m². Open doen voor feesten tot 10 personen zou niet rendabel zijn.

In vergelijking met 2019 en rekening gehouden met de reservaties die opstonden, zijn er tot einde augustus al 160 feesten afgelast.

Voor september, oktober, november 2020 is men nu volop aan het aflassen. Alle bedrijfsfeesten zijn bijna al geannuleerd. Een voorbeeld, kreeg telefoon van Limburg.net dat ze het jaarlijks personeelsfeest, 250 personen, dat gepland was in oktober, annuleren, want dat ze dat niet kunnen maken als er iemand besmet zou zijn in de zaal, dat daarna iedereen in quarantaine zou moeten gaan en dat alle containerparking in Limburg gesloten zouden zijn. En zo zijn alle bedrijfsfeesten bijna geannuleerd.

We houden u op de hoogte.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Filip Vanierschot.

Feestzalen Lorka & Lork

Bvba L3

Kempisch Amusementstheater