Lorka Dans en Feestzaal

 

Organisatie van...

  • Dansfeesten
  • Alleenstaanden dansavonden
  • Trouwfeesten
  • Privé balavonden
  • Avondfeesten met diner
  • Bedrijfsfeesten
  • Demonstratieavonden voor firma's
  • Modeshows
  • Bruiloften
  • Brunches
 

Dans

 

Iedere vrijdagavond van de maand dansavond voor alleenstaanden met Dj vanaf 21u. (In organisatie van Raval) Toegangsprijs tussen de 4 € en de 6.50 €, afhankelijk of je lid bent van Vzw Raval of niet.

 

Op zaterdag zijn er geen dansavonden meer, enkel nog privé-feesten uitgebaat door Bvba L3.

 

Op zondag richten wij ons op senioren die hun danspasjes eens willen komen oefenen. Het is een gezellige dansavond met een 150 tal personen.

Iedere 1ste zondag van de maand hebben we Dj Romain met dansmuziek van 18:30u tot 00:00u.

Alle andere zondagen van de maand hebben we live muziek "My Life" vanaf 18:30u tot 00:00u.

Er wordt 2.5 € entré gevraagd bij de bestelling van de eerste consumptie. De deuren gaan open vanaf 17:30 uur. De gewone consumpties worden verkocht aan 2.60 €. 

 

Op dinsdagnamiddag bieden wij onze klanten een fijne dansnamiddag aan. Oorspronkelijk was onze doelgroep een seniorenpubliek dat tijdens de week ook eens op stap wou gaan. Na verloop van tijd is deze namiddag uitgegroeid tot een goed bezochte dag, waar naargelang de namiddag vordert de doelgroep van senioren verandert in jonge alleenstaanden en vrijgezellen (+/- 55 à 75 jarige), vertegenwoordigers en zakenmensen.

 

Op dinsdagnamiddag is het meestal een goede ambiance. Eén week is het Dj, de andere week is het live muziek. Eens per maand is er een warm buffet voorzien om 18:15u.

Aanvang van de live band of Dj is om 14.15 u tot 19.45 u. Deuren open vanaf 13.30. 

De toegang is 6.50 € voor de dansavond met Dj of Live muziek. Indien er een warm buffet bij is, wordt er een toeslag van 2.50 € per persoon gevraagd. Voor 9.00 € per persoon, heb je dan dansnamiddag en het warm buffet.


Op speciale top-dagen zoals Hasselt Kermis en vette dinsdag (carnaval dinsdag) en de eerste dinsdag van het jaar, verlate openingsuren.

Familie Vanierschot staat u steeds te woord op hun dansavonden.

Tezamen met Bistro De Tafelhut by Winterland Hasselt en het Louis' Lounge concept staan we garant voor jullie topavond! Ook zijn wij aanwezig met onze foodtruck bij floralux te Ham.

 

Vrijgezellen en alleenstaanden

 

Iedere vrijdag van de maand, alleenstaanden en vrijgezellen avond van R.A.V.A.L.

Raval is een nationale organisatie die activiteiten inricht voor alleenstaanden en vrijgezellen. Het is een vzw en richt louter activiteiten in. Aanvang van de dansavond 21.00 uur en dit tot ongeveer 02.30 u. Gemiddelde leeftijd van de aanwezigen is ongeveer 55 jaar, ook weer naargelang de avond vordert wordt het cliënteel jonger.
Raval biedt u een Dj aan die zowel voor jong als oud aangepaste ambiance en dansmuziek brengt.
Raval doet aan pascontrole, getrouwde personen mogen niet binnen. Zij vragen voor hun realisatie van de avond een toegangsprijs tussen de 4.00 euro en de 6.50 euro naargelang u lid bent of niet. De deuren gaan open vanaf 20.00 u. Ambiance verzekerd.

Iedere tweede vrijdag van de maand ongeveer 250 bezoekers.
Iedere laatste vrijdag ongeveer 400 bezoekers.

 

 

 

Lorka Te Huur

 

Zaal Lorka is te huur voor allerlei manifestaties.
Vele referenties kunnen wij u op simpele vraag geven. Personeelsfeesten, klantenfeesten, trouwfeesten, kapper en modeshows, studentenfuiven, vergaderingen, koffietafels, recepties, voorstellingen, feesten van de duivenbond tot de Belgische voetbalbond, allen kennen zij hun weg naar zaal Lorka. Dineetjes, buffetten, brunchen, alles kan. Wij beschikken over een uitgebreide keuken, eigen keukenpersoneel, en een uitgebreide menukeuze.

De capaciteit van onze grote zaal Lorka kan tot 750 personen zittend. (met smalle tafels). 


Voor feestjes met eten, kunnen wij u zittend 500 comfortabele zitplaatsen aanbieden met een dansvloer van 100 m². Zonder dansvloer kan dit tot 680 zitplaatsen. wij beschikken ook over ronde tafels en hoge receptie tafels of staantafels en aangepast tafellinnen.

De zaal is niet te huur voor een externe traiteur of catering.
 

Ook op zaterdagavond is zaal Lorka te huur voor bedrijfsfeesten.

Jaarlijks in zaal Lorka en feestzaal de Lork +/- 300 evenementen.

Onze feestzaal Lorka is in uitbating van Bvba L3 voor de totale catering, trouwfeesten, bedrijfsfeesten....

 

 

Mededeling

Minimaliseren

Beste,

Aangezien de veiligheidsraad beslist heeft dat er vanaf 1 augustus, nog steeds niet meer dan 50 personen in een feestzaal mogen, hebben we beslist om niet open te gaan tot we toestemming krijgen om feesten van meer dan 100 personen te geven.

Aangezien we hoofdzakelijk evenementen en trouwfeesten hebben met dans van tussen de 100 en 800 personen; onze dansavonden, dansfeesten en party’s niet mogen doorgaan en maar bij uitzondering een klein feestje hebben van minder dan 100 personen, zullen we gesloten blijven.

Voor catering events aan huis of take-away kan je ons altijd contacteren.

Feestzalen Lorka & Lork Hasselt

 

Beste,

Voorlopig zijn er geen afhaalgerechten aangezien het kwa kostrprijs niet rendabel is om een kok te laten komen werken voor maximum 10 personen.